Over Parfumby

Absoluut. Parfumby streeft ernaar alleen authentieke producten van hoge kwaliteit aan te bieden. We kopen rechtstreeks in bij de merken of geautoriseerde distributeurs om de authenticiteit te garanderen.

Wij nemen uw privacy en veiligheid zeer serieus. Onze website is gecodeerd met de nieuwste SSL-technologie om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en betalingsgegevens vertrouwelijk en veilig worden bewaard. Voor meer details kunt u ons Privacybeleid raadplegen.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards/betaalkaarten, PayPal en andere beveiligde betalingsdiensten. Bezoek onze pagina Betalingsopties voor een volledige lijst.

Ja, we bieden onze producten aan voor groothandelsaankoop. Voor vragen over groothandels kunt u contact opnemen met onze partnerschapsafdeling via partners@parfumby.com , en ons team zal u voorzien van alle nodige details.

Bestellingen

De geschatte verzenddatum voor elk van onze producten wordt duidelijk aangegeven op de betreffende productpagina. Raadpleeg deze informatie om te weten wanneer uw artikel naar verwachting wordt verzonden.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mailbevestiging met details over uw aankoop. We sturen u ook e-mailmeldingen bij elke stap van het proces (van orderbevestiging tot verzend- en trackinginformatie), zodat u altijd op de hoogte bent.

Zodra uw bestelling is verzonden, wordt deze binnen 1-2 dagen bij u thuis afgeleverd. Wij streven ernaar om een ​​zo snel mogelijke levering te garanderen.

Momenteel verzenden wij naar Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Voor meer informatie over internationale verzending kunt u onze pagina Verzendbeleid bezoeken of contact opnemen met ons klantenserviceteam.

Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met een trackinglink. Via deze link kunt u de laatste status van uw levering controleren.

Als de trackingstatus van uw bestelling 'Aangekomen' is, maar u deze niet heeft ontvangen, neem dan eerst contact op met uw buren of gebouwbeheer om te zien of het pakket namens u is ontvangen. Als het pakket nog steeds ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@parfumby.com , en wij helpen u bij het lokaliseren van uw bestelling

Geeft terug

We accepteren retourzendingen binnen [aantal opgeven] dagen na aankoop, op voorwaarde dat de artikelen zich in de originele staat bevinden. Voor meer informatie over hoe u een product kunt retourneren, gaat u naar onze pagina Retourneren en ruilen

Bestellingen kunnen binnen korte tijd na plaatsing worden gewijzigd of geannuleerd. Neem voor hulp direct contact op met onze klantenservice. Zodra een bestelling is verwerkt en verzonden, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen.

Als u een beschadigd product ontvangt, neem dan binnen 3 dagen na levering contact met ons op. Wij begeleiden u door het retourproces en regelen een vervanging of terugbetaling.

Vanwege de aard van onze producten kunnen we parfums alleen retourneren als de verzegeling intact is en het artikel zich in de originele verpakking bevindt. Als u de verzegeling heeft geopend, kunnen wij vanwege hygiëne- en kwaliteitsredenen helaas geen retour accepteren. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.